Selection of Projects > Foyer Béthel

Foyer Béthel

The rest and nursing home Foyer Béthel was founded in the early 80s. It has been built on a very calm location, far away from traffic, and offers a southern view on a public park and several tennis courts. During the renovation the original building was enlarged with two extra floors. Next to that, a completely new building with 4 floors was erected as well.

The numbers of rooms in the new Foyer Béthel nursing home has been tripled. It now has 65 single and double rooms, staff offices, meeting rooms, a refectory, a hairdressing salon and a pharmacy. These are all very spacious rooms with a lot of light incidence, designed with attention to the comfort of both the residents and staff.

Architect: Fabio Fossati Architectes SA

Scope of the project : 65 rooms + meeting spaces + refectory

See the

Download PDF