Selection of Projects > AZ Rivierenland - pain clinic

AZ Rivierenland - pain clinic




The pain center of the Rivierenland hospital in Rumst (BE) was designed according to the lounge concept. This means that maximum account has been taken of environmental factors that can have a positive influence on the healing process of patients.


In practice this means an abundance of open views, with as much daylight as possible, the use of natural-looking materials and as much as possible limitation of disturbing noises. The traditional "room concept" is also abandoned. Instead, "consultation pods" were created, which make optimal use of the available space, and radiate privacy and homeliness. The soft colours of our Fero chairs and the use of wood-textured surfaces contribute to this calming environment.

Photography: ASSAR LLOX ARCHITECTS (www.assar.com)


Architect: ASSAR Architects


Scope of the project : 10 consultation pods





Products